Optik Instruments NOVICEAnalizator mleka MIRA navdušuje mednarodno stroko z visoko ponovljivostjo, stabilnostjo in zmogljivostjo

2020-07-28

Bruker MIRA je visoko zmogljiv, enostaven in robusten analizator mleka, ki je hkrati odporen na vibracije in druge vplive iz okolja.

Strokovni center ACTALIA Cecalait, mednarodno priznana inštitucija na področju mleka in mlečnih izdelkov, je preko raziskav potrdil odlično ponovljivost, stabilnost in zmogljivost analizatorja mleka MIRA. Potrdil je tudi skladnost s standardi ISO in IDF.

Več…

Kako k spremljanju onesnaženosti zraka prispeva Bruker FTIR spektrometer z najvišjo ločljivostjo

2020-07-03

Za boljše razumevanje globalnih podnebnih sprememb, zlasti za izmenjavo toplogrednih plinov, se uporablja Bruker IFS 125HR, ki ima najvišjo ločljivost na svetu

 

Več…

ALPHA II za zaznavanje virusa COVID-19

2020-04-30

Znanstveniki iz britanskega podjetja Biocel Analytics so pripravili aplikacijo za enostavno diagnosticiranje virusne bolezni COVID-19 z ALPHA II.

Več…

FTIR mikroskop LUMOS II je zmagovalec Pittcon 2020

2020-04-25

LUMOS II je prejel nagrado za najbolj inovativen instrument v zadnjem letu na Pittsburški konferenci o analitični kemiji in uporabni spektroskopiji (Pittcon).
FTIR mikroskop
LUMOS II prinaša novo raven popolne avtomatizacije mikroskopskih sistemov in tudi revolucionarno FTIR slikanje z možnostjo zbiranja več kot 900 spektrov/s s prostorsko ločljivostjo do 1 µm.

Več…

Bruker z novim vsestranskim analizatorjem plina OMEGA 5

2020-04-25

OMEGA 5 je avtomatiziran, visoko natančen sprektrometer za sprotno spremljanje koncentracij plina v različnih aplikacijah

Več…

BRUKER razveseljuje z novima spektrometroma

2020-03-31

Bruker je resnično najbolj inovativen proizvajalec spektrometrov FTIR in Raman v zadnjih letih - Bruker je v zadnjih dveh mesecih predstavil dva edinstvena instrumenta - FTIR mikroskop LUMOS II in multispektralni FTIR spektrometer INVENIO-X. Obe napravi prinašata povsem nov nabor zanimivih funkcij.

Več…